LSM 3.5 SP1

Låssystemhanteringsprogrammet har förbättrats och utvidgats med ny funktionalitet. Den nya versionen LSM 3.5 SP1  (version 3.5.10130) är nu tillgänglig.

De viktigaste förbättringarna i korthet:

• Tillfällig inaktivering av identifieringsmedier
  • Upprepa intervall för uppgifter kan ställas in i dagar, veckor och månader
  • Sökning av transponder och lås också möjligt med TID eller LID
  • Ny drivrutin för aktiva programmeringsenheter (version 2.12.28)
  • Registrering krävs för LSM Basic-utgåvor

Med Service Pack 1:

• Stöd för framtida AX-komponenter
  • Avläsning av hela låsningsstatus inklusive batterivarning i nätverket
  • Reaktioner på tryckknappssensorer i händelsehantering

Mer information om de nya funktionerna inklusive utgåvan finns i produktinformationen för version 3.5 SP1.

Om du har ingått ett stödavtal kommer vi automatiskt att skicka dig LSM 3.5 inom kort.

Om du inte har ingått ett stödavtal kan du köpa LSM 3.5 från en SimonsVoss-specialhandlare.