INFO SIDE
Ny udgivelse
LSM 3.5 SP1

Låsesystemstyringssoftwaren er blevet forbedret yderligere, og nye funktioner er tilføjet. Den nye LSM 3.5 SP1-udgivelse (version 3.5.10130) er nu tilgængelig.

De vigtigste forbedringer på et overblik:

• Midlertidig deaktivering af identifikationsmedier
  • Gentagelsesinterval for opgaver kan indstilles i dage, uger og måneder
  • Søgning i transpondere og låse også muligt med TID eller LID
  • Ny driver til aktive programmeringsenheder (version 2.12.28)
  • Registrering kræves til LSM Basic-udgaver

Med Service Pack 1:

Understøttelse af fremtidige AX-komponenter

• Aflæsning af hele låsestatus inklusive batteriadvarsel i netværket
  • Reaktioner på trykknapssensorer i hændelsesstyring

Yderligere information om de nye funktioner, herunder udgivelsesnoter, kan findes i produktinformationen til version 3.5 SP1.

Hvis du har underskrevet en supportaftale, sender vi dig automatisk LSM 3.5 SP1 snart.

Hvis du ikke har underskrevet en supportaftale, kan du købe LSM 3.5 fra en SimonsVoss-forhandler.