DOWNLOAD

Här kan du ladda ner de aktuella versionerna av nya AX Manager!

AX Manager efterträder programvaran för hantering av låssystem (LSM).

I AXM Lite Edition kan upp till 20 lås och 100 transpondrar hanteras. Den är därför särskilt lämplig för små företag och byråer med motsvarande antal dörrar.

Med AXM Classic Edition kan upp till 64 000 lås och identifikationsmedier per låssystem administreras i System 3060. Därmed har programmet stöd såväl för den aktiva transpondertekniken från SimonsVoss som för passiva RFID-medier. Utöver några standardrapporter har AXM Classic funktioner som möjliggör hantering av personrelaterade uppgifter i överensstämmelse med dataskyddsförordningen GDPR. Sammantaget erbjuder AXM Classic omfattande funktionalitet som säkerställer bekväm och framför allt säker drift av många SimonsVoss-låssystem.

Ytterligare upplagor kommer att följa.

Allmänna höjdpunkter för den nya AX Manager:

• Modernt och intuitivt användargränssnitt med en glidande huvudmeny, flikstrukturer, ikoner och knappar
  • Progressive Disclosure - uppgiftsrelaterad presentation av funktioner. Information som inte krävs är dold, till exempel irrelevanta detaljer om transpondrar och lås
  • MS SQL-databas - möjliggör till exempel automatisering av dina egna backuprutiner och processer
  • Guidade guider för vanliga uppgifter, som att skapa och ta bort komponenter eller proceduren vid förlust av en transponder
  • Dörrar och personer kan tilldelas flera gånger till olika behörighetsgrupper och kopplas till varandra
  • Mjukvara växer med sina uppgifter - överföring av AXM-projekt till högre upplagor är möjlig när som helst

AXM Classic

• Utökning av befintlig AXM Lite möjlig
  • 64 000 lås och identifikationsmedier
  • Obegränsade projekt och låssystem