SimonsVoss
utbildningsvideor

Digitala låssystem

Zylinder Montage Z4

Dieses Video zeigt, wie ein SimonsVoss Z4 Schließzylinder montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Der mitgelieferte Montageschlüssel oder ein Batteriewechselschlüssel
  • Ein PH2 Schraubendreher
  • Stulpschraube (beiliegend)

SmartHandle AX Batteriewechsel

Dieses Video zeigt wie am SmartHandle AX die Batterien gewechselt werden.

Hierzu benötigt wird:

• Der mitgelieferte Batteriewechselschlüssel
  • Vier neue Batterien (Z4.BAT.SET) (CR2450)
  • Baumwollhandschuhe, um Schäden an der Elektronik durch elektrostatische Aufladung zu vermeiden
  • Batteriewechselkarte- oder Transponder
  • Bitte achten Sie auf die sachgerechte Entsorgung verbrauchter Batterien!

SmartHandle AX LN.I Montage

Dieses Video zeigt wie am SmartHandle AX ein LN.I montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Der mitgelieferte Batteriewechselschlüssel
  • WNM.LN.I.S2

SmartHandle AX: Schrauben kürzen

Dieses Video zeigt wie bei der Montage des SmartHandle AX die Befestigungsschrauben gekürtz werden.

Hierzu benötigt wird:

• Kneifzange (zum Ablängen der Schrauben)
  • ggf. Feile (zum Nachbearbeiten der Schnittkante)

SmartHandle AX Montage (stehend)

Dieses Video zeigt wie das SmartHandle AX in der stehenden Variante montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Programmiertes SmartHandle AX
  • T15 Schraubendreher (Drehmoment)
  • PH2 Schraubendreher (Drehmoment)
  • 1,5mm Innensechskant (zur Demontage des Außendrückers)
  • Kneifzange (zum Ablängen der Schrauben)

SmartHandle AX Montage (hängend)

Dieses Video zeigt wie das SmartHandle AX in der hängenden Variante montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Programmiertes SmartHandle AX
  • T15 Schraubendreher (Drehmoment)
  • PH2 Schraubendreher (Drehmoment)
  • 1,5mm Innensechskant (zur Demontage des Außendrückers)
  • Kneifzange (zum Ablängen der Schrauben)
Door Monitoring Zylinder

DoorMonitoring-cylinder
Dörrövervakning från Simons Voss

Maximal dörrövervakning med minimal arbetsinsats. Den innovativa digitala låscylindern installeras och är redo att användas på några minuter. Demontera helt enkelt den gamla cylindern och montera in DoorMonitoring-cylindern. Nu har du en komplett översikt av alla dörrstatusar. Installation av dörrkontakter och kabeldragning hör till det förflutna. Utforma din dörrövervakning utan borrning och helt utan kablar.  Det är dagens innovativa låsteknik.

Smart Relais Cover

SmartRelais Cover
Skyddsramen från Simons Voss

SimonsVoss erbjuder en skyddsram för SmartRelä2 för användning utomhus. Montera golvplattan, sätt i SmartRelä och sätt fast ramen. Nu är enheten skyddad mot oväder och vandalism.

Glastürbeschlag

Glasdörrsbeslag
Digital beslagslösning från SimonsVoss

Digitalt Smart Handle 3062 för dörrar i helglas. Det populära digitala dörrbeslaget från SimonsVoss finns nu även i ett utförande för dörrar i helglas. Nu kan du uppleva komforten med ett digitalt beslag även på glasdörrar.

Beslaget består av ett SmartHandle samt ett speciellt instickslås för glasdörrar. Det installeras snabbt och utan kablar med en enda skruv på dörrar som öppnar åt höger eller vänster. Detta motverkar skador på dörren samtidigt som beslaget sitter perfekt.

Schließanlagen ganz einfach vernetzen

Enkel nätuppkoppling av låssystem med RouterNode 2

Denna videofilm handlar om nätuppkopplade låssystem. Vad är ett nätuppkopplat låssystem? Hur kan du dra fördel av den? I dessa steg-för-steg-instruktioner visas hur enkelt du kan integrera digitala låscylindrar och SmartRelä via RouterNode2 i SimonsVoss-nätverket.

Mobile Key

MobileKey – så låser man moderna dörrar: Elektroniskt och intelligent helt enkelt!

För bildörrar är det sedan länge standard att öppna och låsa med elektroniska fjärrnycklar. Med MobileKey från SimonsVoss fungerar det även för dörrar.
Den innovativa tekniska lösningen har utvecklats speciellt för små och medelstora företag. Traditionella nycklar ersätts i MobileKey-systemet av en digital transponder, en pinkodsknappsats eller en smarttelefon. Istället för mekaniska används elektroniska dörrcylindrar. De kan du själv installera dem med några få handgrepp. Utan kablar och utan borrning. Systemet konfigureras med hjälp av en kostnadsfri webbapp – färdigt!