SimonsVoss trainingsvideo's

Digitale sluitsystemen

Zylinder Montage Z4

Dieses Video zeigt, wie ein SimonsVoss Z4 Schließzylinder montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Der mitgelieferte Montageschlüssel oder ein Batteriewechselschlüssel
  • Ein PH2 Schraubendreher
  • Stulpschraube (beiliegend)

SmartHandle AX Batteriewechsel

Dieses Video zeigt wie am SmartHandle AX die Batterien gewechselt werden.

Hierzu benötigt wird:

• Der mitgelieferte Batteriewechselschlüssel
  • Vier neue Batterien (Z4.BAT.SET) (CR2450)
  • Baumwollhandschuhe, um Schäden an der Elektronik durch elektrostatische Aufladung zu vermeiden
  • Batteriewechselkarte- oder Transponder
  • Bitte achten Sie auf die sachgerechte Entsorgung verbrauchter Batterien!

SmartHandle AX LN.I Montage

Dieses Video zeigt wie am SmartHandle AX ein LN.I montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Der mitgelieferte Batteriewechselschlüssel
  • WNM.LN.I.S2

SmartHandle AX: Schrauben kürzen

Dieses Video zeigt wie bei der Montage des SmartHandle AX die Befestigungsschrauben gekürtz werden.

Hierzu benötigt wird:

• Kneifzange (zum Ablängen der Schrauben)
  • ggf. Feile (zum Nachbearbeiten der Schnittkante)

SmartHandle AX Montage (stehend)

Dieses Video zeigt wie das SmartHandle AX in der stehenden Variante montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Programmiertes SmartHandle AX
  • T15 Schraubendreher (Drehmoment)
  • PH2 Schraubendreher (Drehmoment)
  • 1,5mm Innensechskant (zur Demontage des Außendrückers)
  • Kneifzange (zum Ablängen der Schrauben)

SmartHandle AX Montage (hängend)

Dieses Video zeigt wie das SmartHandle AX in der hängenden Variante montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Programmiertes SmartHandle AX
  • T15 Schraubendreher (Drehmoment)
  • PH2 Schraubendreher (Drehmoment)
  • 1,5mm Innensechskant (zur Demontage des Außendrückers)
  • Kneifzange (zum Ablängen der Schrauben)
Door Monitoring Zylinder

DoorMonitoring-cilinder
Deurbewaking door SimonsVoss

Maximale deurbewaking met minimale inspanningen. De innovatie onder de digitale cilinders is binnen een paar minuten te installeren en in bedrijf te nemen. Gewoon de oude cilinder demonteren en de DoorMonitoring-cilinder monteren. Dan hebt u meteen volledig overzicht over de status van elke deur. Deurcontacten installeren en aansluiten is definitief verleden tijd. Realiseer uw deurbewaking zonder boorgaten en compleet zonder bedrading.  Zo ziet de techniek van een innovatief sluitsysteem er tegenwoordig uit.

Smart Relais Cover

SmartRelais Cover
Het beschermende frame van SimonsVoss

Voor het gebruik buiten en tegen beschadigingen is voor het SmartRelais2 een beschermend frame van SimonsVoss verkrijgbaar. U monteert gewoon de bodemplaat, brengt het SmartRelais aan en plaatst het frame. Zo is uw installatie beschermt tegen slecht weer en vandalisme.

Glastürbeschlag

Beslag voor glazen deuren
DigitaalL beslag van SimonsVoss

De digitale SmartHandle 3062 voor compleet glazen deuren. Het wereldwijd succesvolle digitale deurbeslag van SimonsVoss is nu ook verkrijgbaar in een uitvoering voor compleet glazen deuren. Ervaar het comfort van een digitaal beslag nu ook bij glazen deuren.

Het beslag bestaat uit een SmartHandle en een speciaal steekslot voor glazen deuren. Het is snel en draadloos, zonder boren en met maar een enkele schroef te installeren op rechts- en linksdraaiende deuren. De deuren blijven op die manier onbeschadigd en het beslag zit perfect.

Schließanlagen ganz einfach vernetzen

Sluitsystemen heel eenvoudig in een netwerk integreren met de RouterNode 2

Deze video draait om het thema in een netwerk geïntegreerde sluitsystemen. Wat is eigenlijk een sluitsysteem in een netwerk? Welke voordelen ontstaan hierdoor voor u? Deze handleiding laat stap voor stap zien hoe eenvoudig digitale cilinders en SmartRelais met de RouterNode2 in het SimonsVoss-netwerk geïntegreerd kunnen worden.

Mobile Key

MobileKey – Zo worden deuren tegenwoordig bediend:
gewoon elektronisch en heel intelligent!

Bij auto's is het op afstand openen en sluiten van deuren met een elektronische afstandbediening allang de standaard. Met MobileKey van SimonsVoss functioneert dit ook voor deuren.

Deze innovatie is speciaal bestemd voor kleine tot middelgrote bedrijven en brengt u op de nieuwste stand der techniek. De goede oude sleutel wordt in het systeem MobileKey vervangen door een digitale transponder, een PinCode-toetsenbord of uw smartphone. In plaats van mechanische cilinders worden elektronische modellen gebruikt. Deze kunt u in een handomdraai zelf monteren. Zonder bedrading en zonder boren. Met behulp van een gratis internet-app configureert u het systeem: en klaar is uw nieuwe sluitsysteem!