Innovativa tillsammans. 
Forma morgondagen tillsammans med oss. 

Tänkare och utförare välkomna!

Vill du förändra, forma och förnya framtiden? Gillar du framtidsinriktad teknik och vill samarbeta med entusiastiska kollegor i ett snabbväxande, medelstort företag? Hos oss kan du förvänta dig en arbetsmiljö med stort utrymme för kreativitet, kompetensutveckling och ökande ansvar.

 Vi lyfter fram och främjar talanger oavsett bakgrund och ålder, vare sig du har varit med länge eller är helt ny i branschen. Huvudsaken är att du är nyfiken, handlingskraftig och öppen för nya utmaningar.

Varför SimonsVoss? Så här säger några medarbetare …

Våra medarbetare gör oss till det företag vi är. Alltid nyfikna och med en förmåga att tänka utanför boxen.
Med en gemensam värdegrund och ömsesidig respekt.

Tobias Lerzer
Produktchef

”Jag är nu inne på mitt åttonde år som produktchef i företaget, och tiden har verkligen rusat i väg. Det blir aldrig långtråkigt utan det fortsätter att vara spännande och så kommer det nog att förbli.

Det är särskilt företagskulturen som tilltalar mig: Samarbetet, att vi tillsammans strävar efter att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.”

 

Swaathi Balaraman
IT-systemadministratör

”Rekryteringsprocessen var smidig och introduktionen välplanerad med teampresentationer, schemalagda utbildningar och bedömningar.

Mitt team är mycket trevligt och inkluderande. Från dag ett har jag fått möjlighet att dela mina tankar och idéer under teammöten.”

 

Caroline Dalisson-Grießer
Produktchef

”Jag har fått stort förtroende. Det speglas i flexibiliteten vad gäller arbetstid och arbetsplats – vilket betyder oerhört mycket för mig som är mamma till två små barn – men även genom att jag får arbeta självständigt och fatta egna beslut.

I mitt jobb trivs jag framför allt med de varierande arbetsuppgifterna och att jag har så mycket kontakt med kollegor från andra avdelningar.”
 

Eva Lehrer
HR Business Partner

”Jag har ett mycket fritt arbete inom mitt område och kan fatta många självständiga beslut. Min chef visar mig stor uppskattning och teamet är väl sammansvetsat.

Och i samband med våra gemensamma evenemang påminns jag alltid om varför jag trivs så bra här.”

Mehdi Parsaei
Software Engineer

”Jag valde att arbeta hos SimonsVoss på grund av de väldesignade, funktionella produkterna och den vänliga atmosfären. Företagets anseende och framtid.

Jag kommer aldrig att glömma ledningens trevliga bemötande under mina första arbetsdagar.”

Marius Meyer
Content Marketing Manager

”Det är motiverande att arbeta hos pionjären för digital låsteknik och fylla den här rollen med nytt innehåll varje dag.

Den fina stämningen bidrar både till trivsel och till en möjlighet att ta ut svängarna, utveckla egna idéer och dela dem med teamet för att tillsammans nå bästa möjliga resultat.”

Varför SimonsVoss? Så här säger några kunder …

”Vi kan inte tänka oss någon bättre partner än SimonsVoss”, säger Jürgen Schöll, Facility Management, i Motorworld:

Vårt löfte

Mod till innovation, hållbart tänkande och handlingar samt uppskattning av våra medarbetare och samarbetspartner är nyckeln till vår framgång.

Dina karriärmöjligheter

Yrkeserfaren 

Yrkeserfaren 
 

Vill du ta din kompetens och dina kunskaper till nästa nivå hos oss? Vi erbjuder ett flertal specialist- och ledningspositioner.

Ny på arbetsmarknaden och nyutexaminerad 

Ny på arbetsmarknaden och nyutexaminerad 
 

Slutet på dina studier eller din utbildning är bara början hos oss. Hitta spännande roller för dig som söker ditt första jobb och lägg grunden för din karriär.

 

Lediga jobb

 

Vi växer med våra uppgifter. Därför behöver vi förstärkning! Aktuella jobberbjudanden hittar du i vår rekryteringsportal i Workday.

Rekryteringsprocessen

  • Alla ansökningar behandlas via ett centralt mottagningsställe hos personalavdelningen.
     
  • När vi har tagit emot din ansökan får du en automatisk mottagningsbekräftelse.
     
  • Så fort vi stämt av med ansvariga avdelningar informerar vi dig om status på din ansökan. Om utfallet är positivt bjuder vi in dig till en intervju.

     

Efter ditt godkännande lägger vi till dig i vår pool med sökande. Vid kommande lediga jobb som matchar dina kvalifikationer beaktar vi din ansökan.

 

Vi följer strikt alla rättsliga föreskrifter inom ramen för rekryteringsprocessen, till exempel dataskyddsbestämmelser och principer för likabehandling.

 

Om du har frågor får du gärna skicka dem till career-simonsvoss@allegion.com. Vi återkommer då till dig så fort som möjligt.