Samen innovatief.
Geef met ons vorm aan de wereld van morgen.

Denkers en doeners zijn van harte welkom!

Wil jij iets teweegbrengen, meebeslissen en vormgeven? Je staat enthousiast tegenover toekomstgerichte technologieën en wenst de collegiale teamspirit van een snelgroeiende onderneming in het MKB? Bij ons mag je een werkomgeving verwachten met veel vrijheden, sterke impulsen voor je talenten en groeiende verantwoordelijkheid.

Wij waarderen en stimuleren talenten van elke afkomst en iedere leeftijd, ongeacht of je van carrièrepad verandert, herintreder bent of nieuw in de branche: het belangrijkste is dat je nieuwsgierig bent, de mouwen opstroopt en openstaat voor nieuwe ontwikkelingen.

Waarom SimonsVoss? Stemmen van onze medewerkers …

Onze medewerkers maken ons tot wat wij zijn. Altijd nieuwsgierig en verder kijkend dan onze neus lang is. Met gezamenlijk geleefde waarden en respectvolle samenwerking.

Tobias Lerzer
Produktmanager

„Als productmanager ben ik nu al acht jaar bij dit bedrijf. De tijd is eerlijk gezegd omgevlogen. Het is nooit saai, altijd spannend en dat zal ook zo blijven.

Maar vooral de bedrijfscultuur bevalt me nog steeds goed: de saamhorigheid om met elkaar de beste oplossingen voor onze klanten te vinden.“

 

 

Swaathi Balaraman
IT-System-Administrator

„Het wervingsproces verliep soepel en de onboarding was goed georganiseerd, met teamintroducties, geplande trainingen en assessments.

Het team is erg vriendelijk en open. Vanaf de allereerste dag kreeg ik volop gelegenheid om me in te brengen in de teambesprekingen.”

 


 

Caroline Dalisson-Grießer
Produktmanagerin

„Ik krijg hier heel veel vertrouwen. Daarvan zie je de afspiegeling in de flexibele werktijden en werkplekken. Als moeder van twee kleine kinderen is dat heel praktisch. Het is echter ook te herkennen aan het feit dat ik zelfstandig kan werken en beslissingen kan nemen.

Aan mijn baan bevalt me vooral het grote scala aan verschillende taken en dat ik veel contact heb met collega's van andere afdelingen.“
 

Eva Lehrer
HR Business Partner

„Ik kan binnen mijn vakgebied heel vrij werken en veel beslissingen zelfstandig nemen. Mijn leidinggevende stelt m'n inbreng bijzonder op prijs en het team werkt heel hecht samen.

Na de gezamenlijke events besef ik telkens weer waarom ik hier zo graag werk."

Mehdi Parsaei
Software Engineer

„Ik heb voor werk bij SimonsVoss gekozen vanwege de prachtige producten en de vriendelijke sfeer. Je krijgt hier krediet en veel kansen.

Ik zal nooit vergeten hoe vriendelijk de managers me hier behandelden in m'n eerste werkdagen.“

Marius Meyer
Content Marketing Manager

„Werken bij de pionier voor digitale sluittechniek is voor mij motivatie genoeg om deze functie elke dag weer opnieuw in te vullen.

De goede atmosfeer draagt net zo goed bij aan de tevredenheid als de mogelijkheid om je 'vrij te bewegen', eigen ideeën te ontwikkelen en in het team in te brengen, zodat we samen de best mogelijke resultaten behalen.“

Waarom SimonsVoss? Citaten van klanten …

„We konden ons geen betere partner voorstellen dan SimonsVoss", zegt Jürgen Schöll, hoofd Facility Management bij Motorworld:

Jouw kansen als beginner

Jobs für Berufserfahrene

Mensen met beroepservaring
 

Wil jij jouw expertise en knowhow naar een nog hoger niveau brengen? Wij bieden een groot aantal functies voor experts en leidinggevenden.

 

Jobs für Berufseinsteiger & Absolventen

Beginners en afgestudeerden
 

Het einde van je studie of opleiding is bij ons pas het begin. Vind spannende functies om te beginnen en leg de grondsteen voor jouw carrière.

 

Onze vacatures

 

Wij groeien mee met onze taken. Daarom hebben wij versterking nodig! Actuele vacatures vind je op ons sollicitatieplatform in Workday.

De sollicitatieprocedure

  • Alle sollicitaties worden eerst centraal beoordeeld door de afdeling Personeelszaken.
     
  • Na ontvangst van je sollicitatie bevestigen wij deze automatisch.
     
  • Dan volgt overleg met de vakafdelingen, waarna je nadere informatie krijgt over de stand van jouw sollicitatie. In het beste geval dus meteen een uitnodiging om kennis met ons te maken.

     

Als jij hier toestemming voor geeft, nemen we je op in onze pool met sollicitanten. Bij toekomstige vacatures die passen bij jouw kwalificaties kunnen we dan opnieuw rekening houden met jouw sollicitatie.
 

In het kader van de wervings- en selectieprocedure houden wij ons strikt aan alle wettelijke voorschriften. Zoals de gegevensbescherming of het algemene principe van de gelijke behandeling.
 

Met eventuele vragen kun je altijd terecht bij career-simonsvoss@allegion.com. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.