Een draadloos sluitsysteem maakt veilig eenvoudig

Uw autodeur opent u met een druk op de knop. Zo makkelijk kan het ook in uw werkomgeving. Elektronische toegangscontrole is niet alleen comfortabeler dan een mechanisch sluitsysteem: elektronische sleutels en cilinders zijn veiliger, praktischer en efficiënter. Met spectaculaire innovaties lopen wij daarin al meer dan 25 jaar voorop.
 

Veiliger dan ooit

Zekerheid en controle betekenen veiligheid. Een kwijtgeraakte sleutel blokkeert u met een muisklik. Een elektronische sleutel kopiëren kan alleen met uw toestemming. Deuren in gevoelige sectoren bewaakt u extra met draadloze deurbewaking (DoorMonitoring). En uw complete  toegangscontrole beheert u centraal. Zo heeft u continu inzicht in alle bewegingen. 

Meer comfort

Geen gesleep meer met sleutelbossen: openen en afsluiten doet u eenvoudig met een uw smartcard, tag, transponder of mobiele telefoon. U verschaft op een servicemonteur of leverancier op afstand tijdelijke toegang en heeft altijd het complete overzicht wie op welk moment toegang had. Toegangsrechten wijzigt u flexibel en real-time.

Kwaliteit 'Made in Germany'

Sinds onze start als pionier van de digitale sluittechniek produceren we alle componenten in onze eigen productievestiging in Duitsland. Made in Germany betekent bij ons een extreem hoge bedrijfszekerheid en toekomstbestendigheid:   een lange levensduur en betrouwbaarheid van mechanische componenten, gebruik zonder storingen, een laag energieverbruik en de zekerheid dat wij componenten tot in lengte van vele jaren kunnen naleveren en ondersteunen. 

Toekomstbestendige investering

Al meer dan 25 jaar is onze belofte dat elk sluitsysteem van SimonsVoss kostenefficiënt is en ook na talloze jaren nog probleemloos uit te breiden met nieuwe software en componenten. De compatibiliteit van onze producten met oudere en met jongere versies zorgt voor zekerheid van uw investering. Ook met onze doorlopende innovaties blijft u beschikken over het meest toekomstbestendige toegangscontrolesysteem ter wereld. 

We bewijzen onze service

Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn is essentieel voor uw veiligheid. Daarom zien we onze service als belangrijk onderdeel van onze oplossingen. Onze adviseurs en serviceteams staan voor u klaar – of u nu contact opneemt via de hotline, op locatie of via uw dealer of installateur. We zijn aanwezig, bereikbaar en betrokken.

Eén sleutel voor verschillende deuren.

Zelfs bij verschillende sloten heeft u maar één enkele digitale sleutel nodig. Hiermee opent u deuren van toegangen, kamers, liften, garages en kasten, maar ook slagbomen, rolluiken of bureaus.

Sleutel kwijt? Geen probleem!

Een verdwenen elektronische sleutel blokkeert  u op elk gewenst moment. Heel eenvoudig vanaf elke pc, smartphone of tablet. Complexe en dure vervanging van cilinders is niet meer nodig.

Meer controle en zekerheid.

Met enkele muisklikken bepaalt u zelf wie, op welk moment, en waar toegang krijgt. Het toekennen of intrekken van toegangsrechten is eenvoudiger dan ooit. 

In een paar stappen naar uw digitale sluitsysteem

Elektronische cilinders en beslagen zijn precies zo snel en eenvoudig te monteren als gangbare uitvoeringen.
De montage is absoluut probleemloos en schoon. Vooraf moet u eerst antwoord geven op de volgende vragen.Stap 1

Identificatiemedia

Transponder of SmartCard?

De belangrijkste argumenten voor het gebruik van transponders op een rijtje.

Transponders bieden duidelijk meer voordelen. SmartCards zijn geschikt wanneer er buitengewoon veel personen toegang moeten krijgen. Of wanneer u tijdelijk beperkte toegangsrechten wilt verstrekken.Comfortabel

 • Transponder hebben een zendbereik van minstens 40 cm.
 • SmartCards moeten bij een lezer worden opgehouden.

Robuust

 • Transponders zijn zeer stabiel en gaan jarenlang mee.
 • SmartCards raken sneller beschadigd en functioneren dan niet meer.

Voordelig

 • Signalen van transponders hebben een groot bereik, wat complexe buiteninstallaties overbodig maakt.

Stap 2

Sluitcomponenten

Cilinder of beslag?

De belangrijkste argumenten voor de digitale cilinder.

Digitale cilinders zijn de meest efficiënte standaardoplossing. Een digitaal beslag is vooral erg praktisch bij deuren die intensief worden gebruikt.Flexibel

 • De compacte cilinders zijn vrijwel overal inzetbaar.
 • Ze zijn vervaardigd van rvs en tijdloos mooi.

Overal

 • Of het nu gaat om afsluitende deuren zonder klink, deuren van laboratoriumkasten of buitendeuren die weer en wind trotseren: hoe groter de uitdaging, des te beter geschikt zijn cilinders.

Snel

 • De montage van een cilinder is snel en eenvoudig. De deur, rozet of het beslag hoeven niet aangepast te worden.

Afgesloten

 • Cilinders kunnen in principe worden afgesloten.
 • Ze kunnen ook worden gebruikt in een slot met meerpuntsvergrendeling.

Voordelig

 • Cilinders hebben een uitstekende verhouding van prijs en kwaliteit.
 • De kosten voor aanschaf en montage betalen zich relatief snel terug.

Stap 3

Netwerkintegratie

Compleet of virtueel in netwerk opgenomen?

De belangrijkste argumenten voor rechtstreekse netwerkintegratie op een rijtje.

Bij complete netwerkintegratie zijn alle componenten rechtstreeks verbonden met de centrale. U kunt onmiddellijk ingrijpen wanneer er zich iets verandert. Bij de virtuele netwerkintegratie is de informatie langer onderweg en minder planbaar.Onmiddellijk

 • Bij complete netwerkintegratie kunt u een toegangsmedium onmiddellijk blokkeren zodra wordt gemeld dat hij is verdwenen.
 • De wijziging is onmiddellijk van kracht. Bovendien kunt u bij gevaar deuren vanaf een centraal punt bedienen.

Robuust

 • Compleet in een netwerk geïntegreerde systemen zijn minder kwetsbaar. Het gebruik en de bediening leert u snel, bijzondere vakkennis is niet nodig.

Alles omvattend

 • Regelmatige taken kunt u bij complete netwerkintegratie centraal regelen.
 • Zo kunt u bijvoorbeeld de deur- of batterijstatus oproepen, passagelijsten uitlezen, upgrades en features programmeren of configuraties wijzigen.

Tevreden

 • De toegangsrechten zijn bij complete netwerkintegratie altijd up-to-date.
 • Er hoeft niemand actuele toegangsrechten op te halen bij een speciale gateway. De gebruikers zijn tevredener.