SimonsVoss oplossingen voor vakgebieden

Onze sluitsystemen met toegangscontrole kunt u zeer flexibel gebruiken en exact op uw behoeften afstemmen. Technologie, individualiteit en design beantwoorden aan bijna elk formaat gebouw en specifieke eisen van de bedrijfstak.

Financiën

Banken en andere inrichtingen in de financiële sector hebben meestal een uitgebreid net filialen met een centrale administratie en bestuur. Bovendien moeten de openingstijden van de loketten en de bezoektijden van het publiek gecoördineerd worden. Een intelligente, digitale systeemoplossing zorgt voor efficiëntie, comfort en veiligheid.

 

Meer over deze branche

Onderwijs

Scholen en seminargebouwen worden elke dag bezocht door honderden scholieren, studenten en docenten. Dan is het helemaal niet zo eenvoudig het overzicht te bewaren wie op welke plaats in het gebouw mag zijn. Het waarborgen van de veiligheid is voor de verantwoordelijken een grote uitdaging. Intelligente administratie van de deuren leidt de bezoekersstromen in goede banen en beschermt de mensen in noodsituaties.

 

Meer over deze branche

Publieke sector

In overheidsgebouwen ontstaan bij het contact met bezoekers helaas altijd opnieuw conflicten. Met een digitaal sluit- en toegangscontrolesysteem met veiligheidsfunctie kunt u toegangsrechten individueel organiseren en daarmee een open sfeer met veiligheid creëren.

 

Meer over deze branche

Bedrijfsleven / Industrie

Industriële ondernemingen hebben te maken met diverse uitdagingen. Zoals bijvoorbeeld voorschriften als IFS Food V6 of de nieuwe wetgeving gegevensbescherming 2018. Tijdelijk actieve projectteams, complexe hiërarchische structuren, bestaande tijdregistratiesystemen of het opnemen van verschillende gebouwen in een netwerk. Een digitaal sluitsysteem vereenvoudigt in tijden van globalisering en digitalisering veel aspecten.

 

Meer over deze branche

Gezondheidszorg

Het aantal patiënten dat de best mogelijke geneeskundige verzorging nodig heeft, neemt toe. In ziekenhuizen, praktijken, laboratoria, bejaarden- en verzorgingshuizen of andere instellingen in de gezondheidszorg groeit de betekenis van toegangsbeheer en veiligheid. Hetzelfde geldt voor de eisen aan de rentabiliteit. Een digitaal sluitsysteem levert op die manier een belangrijke bijdrage aan de gezondheidszorg.

 

Meer over deze branche

Midden- en kleinbedrijf & horeca

Wilt u weten welke personen op bepaalde tijden naar binnen en buiten gaan? Ook voor kleine objecten met max. 20 deuren is digitale sluittechniek niet alleen praktisch voor de eigenaar en comfortabel voor de gebruiker. Tot de vele andere pluspunten behoren de lage behoefte aan administratie, functies als DoorMonitroing en Key4Friends en het bekroonde design. Alles natuurlijk made in Germany.

Meer over deze branche