Kom binnen!
U realiseert de visie van een wereld zonder sleutels.

Al meer dan 25 jaar werken wij eraan uw leven en werken veiliger, aangenamer en efficiënter te maken. Door klassieke mechanische sluitsystemen met behulp van digitale technieken ingrijpen te veranderen en er veel extra functies in te integreren.
 

Was uns antreibt

 Onze drijfveer

Al meer dan 25 jaar geleden hebben wij met een revolutionair idee het pad geëffend voor de digitale sluittechniek. Ook nu nog streven we dagelijks naar nieuwe ideeën en ontwikkelen ons productassortiment continu verder. We zetten ons hartstochtelijk in voor onze klanten, medewerkers en partners. En voor technologie, waarmee wij onze visie van een wereld zonder sleutels willen waarmaken.
 

Intelligente Sicherheit

 Intelligente beveiliging

Wij hebben toegangsbeheer helemaal nieuw doordacht. Met onze innovatieve prestaties is beveiliging intelligent geworden. Dankzij onze blijvende bekentenis aan hoge kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid vinden wij op individuele veiligheidseisen altijd een duurzaam antwoord.

Nur ein Knopfdruck

 Maar één druk op de knop

De bediening van complexe veiligheidsstructuren is dankzij ons versmolten tot niet veel meer dan slechts één druk op de knop. De verschillende sluitsystemen zijn allemaal modulair opgebouwd. De systeemcomponenten zijn compatibel met oudere en nieuwere versies. De techniek vergt weinig onderhoud en is eenvoudig. Design en kwaliteit van alle componenten voldoen aan de hoogste eisen.

Treten Sie ein

Kom binnen!

Word bestanddeel van deze wereld zonder sleutels. Als medewerker, klant en partner gaat u deel uitmaken van de technologie van de toekomst.

Denkers en doeners zijn van harte welkom. 

Onze medewerkers maken ons tot wat wij zijn. Altijd nieuwsgierig en verder kijkend dan onze neus lang is.
Met gezamenlijk geleefde waarden en respectvolle samenwerking.

Beleef SimonsVoss live op beurzen en exposities over de hele wereld.

Wij zijn voortdurend aanwezig op de belangrijkste internationale vakbeurzen en presenteren er onze actuele highlights. Wij verheugen ons op uw bezoek.

ELF Tagung

Düsseldorf
 

02.05.2024 - 04.05.2024

SicherheitsExpo

Munich
G03 +G04

26.06.2024 - 27.06.2024

Kommunalmesse Oberwart

Oberwart, Österreich
C21 - C22

18.09.2024 - 19.09.2024

SKYDD

Stockholm
A05:09

22.10.2024 - 24.10.2024

ExpoProtection

Paris
 Halle 1, E081

05.11.2024 - 07.11.2024

 SimonsVoss is onderdeel van Allegion

Allegion (NYSE: ALLE) is een wereldwijde pionier op het gebied van naadloze toegang met toonaangevende merken als CISA®, Interflex®, LCN®, Schlage®, SimonsVoss® en Von Duprin®. Allegion richt zich op de beveiliging voor deuren en aangrenzende gebieden. Ook beveilgt Allegion mensen en middelen met diverse oplossingen voor woningen, bedrijven, scholen en instellingen.