SmartHandle AX – de toekomst van het elektronische deurbeslag. 

 

Kan men iets goeds nog verder verbeteren? Beslist! De digitale deurkruk 'SmartHandle' focust consequent op uw behoeften en bepaalt daarbij nieuwe standaarden. Dankzij de modulaire constructie, het grote aantal varianten en innovatieve communicatie-interfaces als Bluetooth Low Energy (BLE) tilt SimonsVoss met de SmartHandle AX intelligentie, comfort en veiligheid van deuren naar een compleet nieuw niveau.

Adaptief design en de combinatie met metalen elementen zijn niet alleen bijzonder fraai, maar geven ook optimale vrijheid bij de vormgeving. Met de nieuwe SmartHandle AX beschikt u over een intelligente oplossing voor binnendeuren, die zonder boren op bestaande rozet-openingen (DIN 18251) kan worden bevestigd.

Voordelen van onze digitale deurkruk SmartHandle AX

  • Levensduur batterij: Tot max. 300.000 activeringen of maximaal 10 jaar stand-by (actief). Tot max. 200.000 activeringen of maximaal 10 jaar standby (passief).
  • Ruimte voor schoonheid: het AX-beslag in het kenmerkende, adaptieve design is te combineren met de gangbare deurkrukken van veel bekende fabrikanten.
  • Flexibel reageren op elke situatie ter plaatse: de SmartHandle AX is aanpasbaar aan de deurdikte, de afstandsmaat en de vierkantstift. De deurkruk kan rechts of links gemonteerd worden.
  • Wanneer u achteraf online of extra functies wilt toevoegen, zoals DoorMonitoring, dan is dit mogelijk. Investeringszekerheid maakt deel uit van de belofte van SimonsVoss.
  • Made in Germany. Voor ons héél vanzelfsprekend. Bij de SmartHandle AX is een continu functioneren van 1 miljoen cycli aangetoond. (DIN EN 1906)
  • Bedrijfsveiligheid geeft de doorslag. Daarom hebben wij met het AX-beslag geïnvesteerd in mechanische en elektronische kwaliteit en stabiliteit. De SmartHandle AX beschikt bijvoorbeeld over een extreem nauwkeurige speling van de deurkruk.
  • Veiligheid binnen het AX-platform: wij zijn pas tevreden als alles beveiligd is. Het Secure Element vormt het hart van deSmartHandle AX.
  • Hoge compatibiliteit met oudere versies en gebruikszekerheid: want u kunt de SmartHandle AX zelfs nog bedienen met uw transponder uit de eerste generatie.

Open nu met het digitale deurbeslag SmartHandle AX een geheel nieuwe toekomst!

Onze elektronische AX-deurkrukvarianten in één oogopslag:

 

▶ Hangend

 

Versie van de SmartHandle AX voor binnendeuren, die zonder boren op bestaande rozet-openingen kan worden bevestigd. Hangend betekent dat de corpus van de SmartHandle AX naar beneden wijst en zich dus onder het deurbeslag bevindt.

 

 

 

▶ Staand

 

Versie van de SmartHandle AX voor binnendeuren, die zonder boren op bestaande rozet-openingen kan worden bevestigd. Staand betekent dat de corpus van de SmartHandle AX naar boven wijst en zich dus boven het deurbeslag bevindt.

System 3060 | Digital Cylinder AX | Location
System 3060 | Digital Cylinder AX | Location

Meer informatie over onze verschillende sluitsystemen 

Wilt u nog meer te weten komen over onze producten en productvarianten?
Neem dan onze productcatalogus door of neem contact op met uw SimonsVoss partner in de vakhandel.