Heeft u support nodig?

Ons serviceteam staat voor u klaar!

Support is tijdens werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00 u.
 

Meest gestelde vragen

Hoeveel digitale voorkennis is er nodig voor digitale sluittechniek in de praktijk?

SimonsVoss staat voor de verbinding van schroevendraaier en laptop. Onze eisen aan de gebruikersvriendelijkheid en eenvoud van de systeemcomponenten zijn bijzonder hoog. Dit geldt bijv. voor het ontwerp van de LSM-software waarmee een of meer sluitsystemen worden beheerd. Om de gebruikers voor te bereiden op de omgang met de digitale sluittechniek, bieden wij bovendien trainingen aan in ons trainingscentrum in Unterföhring. Daarnaast zijn de collega's van Sales, Service en Support altijd beschikbaar voor antwoord op uw vragen. 

Hoe veilig zijn mijn gegevens in een digitaal sluitsysteem?

Het is telkens weer te lezen of te horen dat digitale sluitsystemen, bijv. in hotels, zijn gekraakt of gehackt. SimonsVoss vertrouwt op de hoogste mogelijke veiligheidsstandaarden, biedt bijvoorbeeld SEM aan (Secure Element Inside) en een omvangrijke serverstructuur om eventuele manipulatie door derden te verhinderen. 

Is een systeem van SimonsVoss compatibel, bijv. met mijn bestaande systeem voor tijdregistratie?

Ja, SimonsVoss-systemen zijn flexibel bruikbaar – ook als er reeds bestaande digitale systemen aanwezig zijn. Neem hiervoor contact op met onze collega's die u bij alle vragen omtrent SmartIntego-integratieoplossingen van dienst kunnen zijn.

Hoe ontdek ik welk systeem het best bij mijn behoeften past?

Neem hiervoor contact op met een erkende SimonsVoss-partner in de vakhandel bij u in de buurt. U kunt deze gemakkelijk vinden met de functie handelaar zoeken.

Hoeveel 'digitaal' mag het zijn?

SimonsVoss-systemen bieden verschillende mogelijkheden, van complete netwerkintegratie tot het virtuele netwerk. Neem hiervoor contact op met een erkende SimonsVoss-partner in de vakhandel bij u in de buurt. U kunt deze gemakkelijk vinden met de functie handelaar zoeken om uw individuele behoeften te bespreken.

Waar kunnen digitale cilinders allemaal gebruikt worden?

De inbouw is vrijwel onbeperkt. Overtuig uzelf van de veelzijdige toepassingsmogelijkheden in ons branche- en productoverzicht.

Hoe gecompliceerd is de inbouw van een digitaal sluitsysteem?

Geen boren, geen vuil, geen bedrading – eenvoudig en snel. Het ontwerp van de digitale cilinder is helemaal gericht op snelle en soepele inbouw. Met verschillende constructielengtes is hij universeel bruikbaar en past praktisch overal. Dit geldt voor elke van de vele verschillende productvarianten. Ook het uitbreiden met nieuwe, intelligente functies is een kwestie van een paar minuten.

Hoe en door wie wordt de montage uitgevoerd?

Neem hiervoor contact op met een erkende SimonsVoss-partner in de vakhandel bij u in de buurt. U kunt deze gemakkelijk vinden met de functie handelaar zoeken.

Wat gebeurt er bij verlies van een digitaal identificatiemedium (transponder / Smart Card)?

In tegenstelling tot een mechanisch sluitsysteem kan een digitale sleutel bij verlies onmiddellijk worden geblokkeerd om hem te vervangen door een nieuwe transponder of Smart Card. Er ontstaan geen kosten voor het monteren, demonteren of ombouwen van sluitsystemen of de vervanging van een moedersleutel.

Hoe ziet zeker is de investering?

SimonsVoss staat voor compatibiliteit met nieuwere en oudere versies, d.w.z. met een transponder uit de eerste generatie kunt u nog steeds de nieuwste cilinder bedienen. Alle componenten zijn compatibel. Nu en ook in de toekomst. 

Service, scholingen en trainingen


Onze belofte van SimonsVoss

Ludger Voss, Directeur Techniek en Bernhard Sommer, Algemeen Directeur

Al meer dan 20 jaar geleden hebben wij het pad geëffend voor de digitale sluittechniek. Sindsdien streven wij met onze systemen naar een helder doel: intelligente beveiliging. Zonder compromis aan te gaan in onze eisen aan kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. En met de ambitie op elke individuele veiligheidseis een duurzaam antwoord te vinden. Onze klanten wensen een zekere investering.


Wij hebben alles wat erbij hoort:

  • uitgekiende, modulaire sluitsystemen en een zeer breed productassortiment
  • systeemcomponenten die onbeperkt compatibel zijn met oudere en nieuwere versies
  • techniek die weinig onderhoud vergt, eenvoudig en duurzaam functioneert
  • support die altijd competent, vriendelijk en snel ter plaatse is


Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met ons:

Ansprechpartner für Händler

Contactpersoon voor handelaars

Kerstin Horvat

SimonsVoss Technologies GmbH
Feringastraße 4
85774 Unterföhring, Duitsland
kerstin.horvat@allegion.com

Ansprechpartner für die Presse

Contactpersoon voor de pers

SimonsVoss Technologies GmbH
Feringastraße 4
85774 Unterföhring, Duitsland
marketing-simonsvoss@allegion.com