DOWNLOAD

Hvis du har købt din softwarelicens mod et gebyr, kan du downloade den aktuelle version af LSM 3.5 (Basic / Basic Online Edition) her!

De vigtigste forbedringer på et overblik:

• Midlertidig deaktivering af identifikationsmedier
  • Gentagelsesinterval for opgaver kan indstilles i dage, uger og måneder
  • Søgning i transpondere og låse også muligt med TID eller LID
  • Ny driver til aktive programmeringsenheder (version 2.12.28)
  • Registrering kræves til LSM Basic-udgaver

Med Service Pack 1:

• Efterfølgende udgivelse til Windows 11
  • Understøttelse af fremtidige AX-komponenter
  • Aflæsning af hele låsestatus inklusive batteriadvarsel i netværket
  • Reaktioner på trykknapssensorer i hændelsesstyring

Med Service Pack 2:

• Integration af BLE-programmering til AX-låse i værktøjslinjen
  • Forbedret kommunikation mellem klient og server via VPN
  • Kønsneutralitet og overensstemmelse med DSGVO

Med Service Pack 3:

• Støtte til alle videreudviklinger af vores AX-komponenter
  • Levering af den nyeste TeamViewer QuickSupport

Bemærk venligst:

Version 3.5 er en såkaldt større udgivelse; for en opdatering fra version 3.4 eller ældre har du brug for en licens, der er underlagt et gebyr.

Under den nye version er Basic Edition nu også underlagt registrering og kræver en betalt licens. Du kan få dette fra vores specialiserede detailpartnere.

Opdateringer inden for version 3.5 via service packs er gratis. Brug blot de kombinerede opdaterings- og installationsfiler til den tilsvarende software.

Start kun installationen efter en aktuel sikkerhedskopi af din database, og når du har registreringsoplysninger til version 3.5: LSM-kommissionsnummer + ordrenummer. Du kan finde hjælp til registrering i manualen i kapitel 3.1.2 ..

Softwaren skal altid installeres som en administrator med administrative rettigheder.

DOWNLOAD af opdaterings- og installationsfilerne til Basic og Basic Online Edition:

DOWNLOAD opdateringsfilen til LSM Mobile PC:

DOWNLOAD installationsfilerne til Business and Professional Edition:

Kontakt en autoriseret SimonsVoss-forhandler i dit område.

Arkiver servicepakker

LSM 3.4 ServicepakkeService Pack 2

Servicepakke 2 tysk til opdatering af LSM 3.4

Læs venligst først opdaterings-kvikstartguiden. Detaljerne vedr. ændringerne findes i release notes.

Hvis du har spørgsmål til installationen, bedes du kontakte hotline (Tel. +49 (0) 89 99228 333 eller support-simonsvoss@allegion.com).