Als u uw betaalde softwarelicentie hebt gekocht, kunt u de huidige versie van LSM 3.5 (Basic /Basic Online Edition) hier downloaden!

De belangrijkste innovaties in een oogopslag:

• Tijdelijke deactivering van identificatiemedia
  • Herhalingsinterval van taken in dagen, weken en maanden instelbaar
  • Zoeken naar transponders en sloten ook mogelijk via TID of LID
  • Nieuw stuurprogramma voor actieve programmeerapparaten (versie 2.12.28)
  • Registratieplicht voor LSM Basic Editions

Met Service Pack 1:

• Latere release voor Windows 11
  • Ondersteuning van toekomstige AX-componenten
  • Uitlezen van de volledige sluitstatus incl. batterijwaarschuwing in het netwerk
  • Reacties op sensoren in gebeurtenissenbeheer

Met Service Pack 2:

• Integratie van BLE-programmering voor AX-componenten in de werkbalk
  • Verbeterde communicatie tussen client en server via VPN
  • Genderneutraliteit en conformiteit met het DSGVO

Met Service Pack 3:

• Ondersteuning van alle verdere ontwikkelingen van onze AX componenten
  • Levering van de nieuwste TeamViewer QuickSupport

Let op:

Versie 3.5 is een zogenaamde major release, voor een update van versie 3.4 of ouder heeft u een betaalde licentie nodig.

In de nieuwe versie is de basiseditie nu ook registratieplichtig en is een betaalde licentie vereist. U kunt deze verkrijgen bij onze wederverkoper-partners.

Updates binnen versie 3.5 via service packs zijn daarentegen gratis. Gebruik gewoon de gecombineerde update- en installatiebestanden van de overeenkomstige software.

Start de installatie pas na een actuele backup van uw database en wanneer u beschikt over de registratiegegevens voor versie 3.5: LSM commissienummer + ordernummer. Voor hulp bij de registratie, zie hoofdstuk 3.1.2 in de handleiding.

De installatie van de software moet altijd worden uitgevoerd als administrator met administratieve rechten.

DOWNLOAD de update en installatie bestanden van de Basic en Basic Online Editie:

DOWNLOAD het update bestand van de LSM Mobile PC:

DOWNLOAD de installatiebestanden van de Business en Professional Editie:

Neem contact op met een erkende SimonsVoss dealer bij u in de buurt.

Als u vragen hebt over de installatie, neem dan contact op met de hotline (Tel. +49 (0) 89 99228 333 of support-simonsvoss@allegion.com).