Hvis du har købt din softwarelicens mod et gebyr, kan du downloade den aktuelle version af LSM 3.5 SP1 (Basic / Basic Online Edition) her!

Bitte beachten Sie:

Version 3.5 er en såkaldt større udgivelse; for en opdatering fra version 3.4 eller ældre har du brug for en licens, der er underlagt et gebyr.

Under den nye version er Basic Edition nu også underlagt registrering og kræver en betalt licens. Du kan få dette fra vores specialiserede detailpartnere. Start kun installationen efter en aktuel sikkerhedskopi af din database, og når du har registreringsoplysninger til version 3.5: LSM-kommissionsnummer + ordrenummer. Du kan finde hjælp til registrering i manualen i kapitel 3.1.2 ..

Opdateringer inden for version 3.5 via service packs er gratis. Brug blot de kombinerede opdaterings- og installationsfiler til den tilsvarende software.

Softwaren skal altid installeres som en administrator med administrative rettigheder. Vi anbefaler at tage en sikkerhedskopi af databasen inden hver opdatering. Læs også LSM-manualerne.

DOWNLOAD af opdaterings- og installationsfilerne til Basic og Basic Online Edition (version 3.5.10130):

DOWNLOAD opdateringsfilen til LSM Mobile PC (version 3.5.10130):

DOWNLOAD installationsfilerne til Business and Professional Edition (version 3.5.10130):

Kontakt en autoriseret SimonsVoss-forhandler i dit område.

Hvis du har spørgsmål til installationen, bedes du kontakte hotline (Tel. +49 (0) 89 99228 333 eller support-simonsvoss@allegion.com).