SimonsVoss Træningsvideoer

Digitale låseanlæg

Zylinder Montage Z4

Dieses Video zeigt, wie ein SimonsVoss Z4 Schließzylinder montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Der mitgelieferte Montageschlüssel oder ein Batteriewechselschlüssel
  • Ein PH2 Schraubendreher
  • Stulpschraube (beiliegend)

SmartHandle AX Batteriewechsel

Dieses Video zeigt wie am SmartHandle AX die Batterien gewechselt werden.

Hierzu benötigt wird:

• Der mitgelieferte Batteriewechselschlüssel
  • Vier neue Batterien (Z4.BAT.SET) (CR2450)
  • Baumwollhandschuhe, um Schäden an der Elektronik durch elektrostatische Aufladung zu vermeiden
  • Batteriewechselkarte- oder Transponder
  • Bitte achten Sie auf die sachgerechte Entsorgung verbrauchter Batterien!

SmartHandle AX LN.I Montage

Dieses Video zeigt wie am SmartHandle AX ein LN.I montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Der mitgelieferte Batteriewechselschlüssel
  • WNM.LN.I.S2

SmartHandle AX: Schrauben kürzen

Dieses Video zeigt wie bei der Montage des SmartHandle AX die Befestigungsschrauben gekürtz werden.

Hierzu benötigt wird:

• Kneifzange (zum Ablängen der Schrauben)
  • ggf. Feile (zum Nachbearbeiten der Schnittkante)

SmartHandle AX Montage (stehend)

Dieses Video zeigt wie das SmartHandle AX in der stehenden Variante montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Programmiertes SmartHandle AX
  • T15 Schraubendreher (Drehmoment)
  • PH2 Schraubendreher (Drehmoment)
  • 1,5mm Innensechskant (zur Demontage des Außendrückers)
  • Kneifzange (zum Ablängen der Schrauben)

SmartHandle AX Montage (hängend)

Dieses Video zeigt wie das SmartHandle AX in der hängenden Variante montiert wird.

Hierzu benötigt wird:

• Programmiertes SmartHandle AX
  • T15 Schraubendreher (Drehmoment)
  • PH2 Schraubendreher (Drehmoment)
  • 1,5mm Innensechskant (zur Demontage des Außendrückers)
  • Kneifzange (zum Ablängen der Schrauben)
Door Monitoring Zylinder

Dørmonitorering cylinder
Dørovervågning fra SimonsVoss

Maksimal dørovervågning med minimale omkostninger. Nyudviklingerne i de digitale låsecylindre lader sig installere og tage i drift på få minutter. Blot demontere den gamle cylinder og montere dørmonitorerings-cylinderen. Og De har allerede den komplette oversigt over alle døres tilstand. Installere dørkontakter og kabelføring er fortid. Gennemfør Deres dørovervågning uden at bore og komplet trådløst.  Sådan ser den innovative låseteknik ud i dag.

Smart Relais Cover

SmartRelais Cover
Den beskyttende ramme fra SimonsVoss

Til brug udendørs og for at beskytte mod beskadigelser findes der en beskyttende ramme fra SimonsVoss til SmartRelais2. Monter bare bundpladen, indsæt SmartRelais og sæt rammerne på.  Så er beskyttelsen mod vejrlig og vandalisme på plads.

Glastürbeschlag

Langskilte til glasdøre
Digital langskilteløsning fra SimonsVoss

Det digitale langskilt SmartHandle 3062 til glasdøre. Det digitale langskilt fra SimonsVoss, der har succes verden over, kan nu også fås i en version til helglasdøre. Nu kan De også opleve komforten ved et digitalt langskilt til glasdøre.

Langskiltet består af et SmartHandle samt en speciel låseboks til glasdøre. Det kan monteres hurtigt og trådløst uden at bore og med en enkelt skrue i både højre- og venstreåbnende døre. På denne måde forbliver dørene ubeskadigede ved holdbar, perfekt placering af langskiltet.

Schließanlagen ganz einfach vernetzen

Låseanlægget netværkskobles
meget nemt med RouterNode 2

Denne video kommer rundt om temaet netværkskoblede låseanlæg. Hvad er i grunden et netværkskoblet låseanlæg? Hvilke fordele giver det Dem? Denne skridt-for-skridt vejledning viser, hvor enkelt det er at integrere digitale låsecylindere og SmartRelais via RouterNode2 i SimonsVoss-netværket.

Mobile Key

MobileKey - sådan låser man nu:
Enkelt elektronisk og dejligt intelligent!

I biler er det for længst blevet standard at åbne og låse med elektroniske fjernbetjeninger. Med MobileKey fra SimonsVoss fungerer det også for døre.

Innovationen specielt til små og mellemstore virksomheder bringer Dem op på det nyeste tekniske niveau. De gode gamle nøgler erstattes i MobileKey-systemet af en digital transponder, et pinkode-tastatur eller en smartphone. I stedet for mekaniske indsætter man elektroniske dørcylindre. Dem kan De selv indbygge i nogle få trin. Trådløst og uden at bore. Ved hjælp af en gratis web-app konfigurerer De systemet - og Deres nye låseanlæg er klart!