Als u uw betaalde softwarelicentie hebt gekocht, kunt u de huidige versie van LSM 3.5 SP1 (Basic /Basic Online Edition) hier downloaden!

Let op:

Versie 3.5 is een zogenaamde major release, voor een update van versie 3.4 of ouder heeft u een betaalde licentie nodig.

In de nieuwe versie is de basiseditie nu ook registratieplichtig en is een betaalde licentie vereist. U kunt deze verkrijgen bij onze wederverkoper-partners.
 Start de installatie pas na een actuele backup van uw database en wanneer u beschikt over de registratiegegevens voor versie 3.5: LSM commissienummer + ordernummer. Voor hulp bij de registratie, zie hoofdstuk 3.1.2 in de handleiding.

Updates binnen versie 3.5 via service packs zijn daarentegen gratis. Gebruik gewoon de gecombineerde update- en installatiebestanden van de overeenkomstige software.

De installatie van de software moet altijd worden uitgevoerd als administrator met administratieve rechten. Wij raden aan om voor elke update een back-up van de database te maken. Lees ook de LSM-handleidingen.

DOWNLOAD de update en installatie bestanden van de Basic en Basic Online Editie (Versie 3.5.10130):

DOWNLOAD het update bestand van de LSM Mobile PC (Versie 3.5.10130):

DOWNLOAD de installatiebestanden van de Business en Professional Editie (Versie 3.5.10130):

Neem contact op met een erkende SimonsVoss dealer bij u in de buurt.

Als u vragen hebt over de installatie, neem dan contact op met de hotline (Tel. +49 (0) 89 99228 333 of support-simonsvoss@allegion.com).