Her kan du downloade de aktuelle versioner af den nye AX Manager!

AX Manager er den næste dimension af låsesystemstyring i System 3060.

I AXM Lite Edition kan op til 20 låse og 100 transpondere administreres. Den er derfor særdeles velegnet til mindre virksomheder og bureauer med et tilsvarende antal døre.

I System 3060 kan op til 64.000 låse og identifikationsmedier administreres pr. låseanlæg med AXM Classic Edition. Udgaven støtter både SimonsVoss aktiv-transponder-teknologien samt passive RFID-medier. Foruden nogle standardrapporter råder AXM Classic over funktioner, der gør det muligt at arbejde med persondata i overensstemmelse med forordningen om databeskyttelse. Alt i alt tilbyder AXM Classic et mægtigt funktionsomfang, hvormed en komfortabel og især sikker drift af mange SimonsVoss-låseanlæg garanteres.

Yderligere udgaver følger.

Generelle højdepunkter for den nye AX Manager:

• Moderne og intuitiv brugergrænseflade med en glidende hovedmenu, fanestrukturer, ikoner og knapper
  • Progressive Disclosure - opgaverelateret præsentation af funktioner. Oplysninger, der ikke er nødvendige, er skjult, fx irrelevante detaljer om transpondere og låse
  • MS SQL database - muliggør f.eks. automatisering af dine egne backup rutiner og processer
  • Guidede guider til ofte nødvendige opgaver, såsom oprettelse og sletning af komponenter eller proceduren i tilfælde af tab af en transponder
  • Døre og personer kan tildeles flere gange til forskellige autorisationsgrupper og forbindes med hinanden
  • Software vokser med sine opgaver - overførsel af AXM-projekter til højere udgaver er mulig til enhver tid

AXM Classic

• Udvidelse af eksisterende AXM Lite mulig
  • 64.000 låse og identifikationsmedier
  • Ubegrænsede projekter og låseanlæg
  • 2 brugere (Admin og Admin AL)
  • Kortunderstøttelse (RFID-medier)
  • Fuld funktionalitet for ikke-sammenkoblede låseanlæg
  • G2 og AX-komponenter
  • SmartCD(2).G2, SmartCD.MP, SmartStick AX
  • Arbejde i overensstemmelse med forordning om databeskyttelse
  • 90 dages testversion med efterfølgende registrering
  • Lokal installation og betalingspligtig enkeltlicens

AXM Lite

• Startløsning til den nye AXM Software
  • 20 låse, 100 (aktiv-) transponder inkl. pinkodetastatur
  • 1x projekt, 1x låseanlæg og 1x bruger (Admin)
  • Grundfunktioner til administration af låseanlæg (offline)
  • G2 og AX-komponenter
  • CD.Starter.G2, SmartCD(2).G2, SmartStick AX
  • 90 dages testversion med efterfølgende registrering
  • Lokal installation og betalingspligtig enkeltlicens

Hvis du har spørgsmål til installationen, bedes du kontakte hotline (Tel. +49 (0) 89 99228 333 eller support-simonsvoss@allegion.com).