INFOSIDA OM TILLGÄNGLIG UPPDATERING LSM 3.3 SP1

Programvaran Locking-System-Management har förbättrats och utökats med nya funktioner. Release LSM 3.3 (version 3.3.01115) är nu tillgänglig.

De viktigaste förbättringarna i översikt:

• Stöd av nya komponenter:

SmartHandle Door Monitoring (SMARTHANDLE.DM)

SmartHandle – Hybrid
  • Enkel händelsehantering redan i LSM 3.3 Basic Online:
  • Med den enkla händelsehanteringen kan Door Monitoring-händelser (dörr öppen/stängd etc.) överföras från låscylinder.DM resp. SmartHandle.DM till en textfil (txt). På så sätt kan man ge externa leverantörer tillgång till olika statusmeddelanden för varje dörr för t.ex. visualiseringsprogram. Den externa leverantören kan använda dessa statusmeddelande för sina ändamål.
  • Batterivarningar från låsen överförs till transpondrarna. De kan antingen avläsas resp. överföras i VN eller under transponderprogrammeringen på programmeringsenheten (för nya system).
  • Användargränssnitt med optimerad design:
  • Olika inställningar som sparades i ini-filen, sparas nu i databasen. På så sätt kan varje användare ladda sina GUI-inställningar på varje dator
  • Snabbare laddning av vyn tack vare databasoptimering
  • Export av matrisvyn i en CSV-fil
  • Nytt GUI-språk ryska

Om du har tecknat ett serviceavtal för programvara kommer du att få LSM 3.3 automatiskt inom de närmaste veckorna.

Om du inte har tecknat något serviceavtal kan du köpa LSM 3.3 hos en SimonsVoss-handlare.