LSM 3.5

Låssystemhanteringsprogrammet har förbättrats och utvidgats med ny funktionalitet. Den nya versionen LSM 3.5 (version 3.5.00431) är nu tillgänglig.

Vill du veta mer om systemlösningar från SimonsVoss?
Till Sök partner

De viktigaste förbättringarna i korthet:

• Tillfällig inaktivering av identifieringsmedier
  • Upprepa intervall för uppgifter kan ställas in i dagar, veckor och månader
  • Sökning av transponder och lås också möjligt med TID eller LID
  • Stöd för framtida AX-komponenter
  • Ny drivrutin för aktiva programmeringsenheter (version 2.12.28)
  • Registrering krävs för LSM Basic-utgåvor

Mer information om innovationerna inklusive release-anteckningarna finns i produktinformationen för version 3.5.

Om du har ingått ett stödavtal kommer vi automatiskt att skicka dig LSM 3.5 inom kort.

Om du inte har ingått ett stödavtal kan du köpa LSM 3.5 från en SimonsVoss-specialhandlare.