INFORMATIEPAGINA
OVER BESCHIKBARE UPDATE LSM 3.3 SP1

UPDATE-INFORMATIE ENKEL VOOR GEBRUIKERS VAN LSM 3.3!
Met het oog op de stabiliteit en de gebruikszekerheid is de Locking-System-Management-software verbeterd. Daarnaast werden een paar bugfixes aangebracht.

Let op het volgende:

De installatie of de update van de LSM moet altijd worden uitgevoerd als systeembeheerder met de betreffende rechten.
Lees eerst de update-handleiding door.

DOWNLOAD van het Service Pack 1 (versie 3.3.11115) voor het updaten van LSM 3.3:

De belangrijkste verbeteringen op een rijtje:

• Verbetering van de performance
  • Verbeteringen en correcties in het virtuele netwerk
  • Sneller exporteren naar LSM Mobile
  • Optimalisering van het WaveNet o.a. sneller aanmelden bij WaveNet-LockNodes
  • Oplossing van fouten betreffend weergegeven programmeerbehoefte:
    - Programmeerbehoefte bij MP-cilinders na update van 3.2 naar 3.3
    - Programmeerbehoefte vanwege gewiste, gedeactiveerde transponders na overstap van LSM 3.2 naar 3.3: dit ligt aan een nieuwe berekening van de ID's en zorgt voor een hogere veiligheid van het systeem. De programmeerbehoefte wordt veroorzaakt door het wissen van G2-transponders die achteraf zijn toegevoegd aan het systeem.
    - Als het type sluitsysteem van VN weer wordt teruggezet naar regulier, dan kan de programmeerbehoefte weer gewoon worden verwerkt.
  • Opheffing van een fout in de database: bewijzen van deactivering kunnen nu ook probleemloos bij vervangende transponders met behulp van LSM worden geëvalueerd.
  • Oplossing van een fout in de omgeving van de Terminal Server: het verbinden van het programmeerapparaat SmartCD.MP via een terminal server is nu ook mogelijk.