INFORMATIEPAGINA
OVER BESCHIKBARE UPDATE LSM 3.3 SP1

De Locking System Management Software is verbeterd en uitgebreid met een aantal nieuwe functies. De release LSM 3.3 (versie 3.3.01115) is met onmiddellijke ingang beschikbaar.

Wilt u nog meer te weten komen over de systeemoplossingen van SimonsVoss?
Till Zoeken naar partners

De belangrijkste verbeteringen op een rijtje:

• Compatibel met nieuwe componenten:

SmartHandle
    DoorMonitoring (SMARTHANDLE.DM)
SmartHandle – Hybride
  • Eenvoudig EventManagement reeds in LSM 3.3 Basic Online:
    met het eenvoudige Event Management kunnen Door Monitoring gebeurtenissen (deur geopend/gesloten, enz.) van de profielcilinder.DM resp. SmartHandle.DM in een tekstbestand (.txt) worden opgeslagen. Op die manier kunnen de verschillende statusmeldingen per deur beschikbaar worden gemaakt, bijv. voor een externe aanbieder van visualiseringssoftware. De externe aanbieder kan deze statusmeldingen dan voor de eigen doeleinden gebruiken.
  • Een eventueel batterijalarm van de sluitelementen wordt doorgegeven aan transponders. Ze kunnen worden uitgelezen in of doorgegeven aan het VN, of tijdens het programmeren van de transponder met behulp van het programmeerapparaat (voor nieuwe systemen).
  • Optimaal ontwerp van de user interface:
    verschillende instellingen die in het ini-bestand zijn opgeslagen, worden nu in de databank opgeslagen. Zo kan elke gebruiker zijn of haar instellingen van de GUI laden op iedere pc
  • Sneller laden van de 'Weergave' door optimalisering van de database
  • Exporteren van de matrixweergave naar een CSV-bestand
  • Nieuwe GUI-taal Russisch

Indien u een servicecontract voor software hebt afgesloten, zenden wij u de LSM 3.3 in de komende weken automatisch toe.

Wanneer u geen Software-Service-Contract hebt afgesloten, kunt u de LSM 3.3 bij een SimonsVoss-partner in de vakhandel aanschaffen.