INFOSIDE
Ny Lancering
LSM 3.4 SP1

Locking-System-Management-Software blev forbedret og udvidet med nye funktioner. Release af LSM 3.4 (version 3.4.10630) er tilgængelig allerede nu.

De vigtigste forbedringer kort fortalt:

• Højtydende virtuelt netværk takket være understøttelse af det nye Smart Relais 3 Advanced.
  • Understøttelse af det nye SmartHandle AX
  • Dørmonitoreringsværktøjet „Smart.Surveil“
  • Automatiseret registreringsproces
  • Tilpasninger til DSGVO-overensstemmelse

Hvis De har tegnet en supportaftale, sender vi Dem automatisk LSM 3.4 SP1 i løbet af de næste uger.

Såfremt De ikke har indgået en supportaftale, kan De købe LSM 3.4 SP1.hos en SimonsVoss-specialforhandler.