TILGÆNGELIG
SERVICE PACK 1

LSM Update-Pakke - tilgængelig fra version 3.4.0!
Locking-System-Management-softwaren er blevet forbedret med henblik på stabilitet og driftssikkerhed. Desuden blev der foretaget nogle bugfixes.

Bemærk venligst:

Installationen af Service Pack skal altid gennemføres af administrator med administratorrettigheder.
Læs først opdaterings-vejledningen opdaterings-vejledningen igennem.

DOWNLOAD af Servicepakke 1 (Version 3.4.10630) til opdatering af LSM 3.4:

For opdatering af versionerne af LSM Business og LSM Professional henviser vi til SimonsVoss-Support (tlf. + 49 (0) 89 99228 333 eller support-simonsvoss@allegion.com).

De vigtigste forbedringer kort fortalt:

• Øget ydeevne
  • Display-fejl ved tidsstyrede ændringer i berettigelser
  • Forkerte defaultværdier for forfaldsdatoen ved G1 transponder
  • Fejlmelding når to ferier bliver oprettet og programmeret uden mellemliggende dag
  • Manglende navn for transponder uden berettigelser ved rapporten „Transponderudstedelse med berettigelser“
  • Kort Template 2500L_AV adgangsliste kan ikke vælges
  • Fejlafhjælpning ud over det viste programmeringsbehov
    – Forkert programmeringsbehov efter deaktivering + nulstilling af  transponder
    – Programmeringsbehov efter sletning af transponder (VN anlæg)
    – Forkert programmeringsbehov i LSM Mobile ved cylindere G2 Hybrid
  • Diverse oversætningsfejl udbedret