INFOSIDE OVER TILGÆNGELIG OPDATERING LSM 3.3 SP1

Locking-System-Management-Software blev forbedret og udvidet med nye funktioner. Release af LSM 3.3 (version 3.3.01115) er tilgængelig allerede nu.

De vigtigste forbedringer kort fortalt:

• Understøttelse af nye komponenter:

SmartHandle Dørmonitorering (SMARTHANDLE.DM)

SmartHandle – Hybrid
  • Enkel Eventmanagement allerede i LSM 3.3 Basic Online:
    Med det nemme Eventmanagement kan dørmonitoreringshændelser (Dør åben / lukket etc.) fra låsecylinder.DM eller SmartHandle.DM udskrives i en tekstfil (.txt). Dermed er det muligt at vise en ekstern leverandør af eksempelvis visualiseringssoftware de forskellige statusmeldinger pr. dør. Den eksterne leverandør kan anvende disse statusmeldinger til sine formål.
  • Batteriadvarsler i lukningerne bliver videregivet til transpondere. De kan enten udlæses eller overføres i VN, eller til programmeringsværktøjet under transponderprogrammeringen (for nye anlæg).
  • Design-optimeret bruger interface:
    Forskellige indstillinger, der blev gemt i Ini-filen, bliver nu gemt i databasen. Således kan alle brugere indlæse sin indstilling af GUI på alle PCer
  • Hurtigere indlæsning af ”Visning” gennem databaseoptimering
  • Eksportere skærmbilledet til en CSV-fil
  • Nyt GUI-sprog russisk

Såfremt De har indgået en software-service-kontrakt, sender vi Dem i løbet af få uger automatisk LSM 3.3.

Såfremt De ikke har indgået en software-service-kontrakt, kan De købe LSM 3.3.hos en SimonsVoss-specialforhandler.