INFO PAGE
Ny version
LSM 3.5

Låsesystemstyringssoftwaren er blevet forbedret og udvidet med ny funktionalitet. Den nye version LSM 3.5 (version 3.5) er nu tilgængelig.

Vil De vide mere om SimonsVoss systemløsninger?
At Partnersøgning

De vigtigste forbedringer på et overblik:

• Midlertidig deaktivering af identifikationsmedier
  • Gentagelsesinterval for opgaver kan indstilles i dage, uger og måneder
  • Søgning i transpondere og låse også muligt med TID eller LID
  • Support til fremtidige AX-komponenter
  • Ny driver til aktive programmeringsenheder (version 2.12.28)
  • Registrering kræves til LSM Basic-udgaver

Yderligere information om innovationer, inklusive frigivelsesnotater, findes i produktinformationen til version 3.5.

Hvis du har indgået en supportaftale, sender vi dig automatisk LSM 3.5 inden for kort tid.

Hvis du ikke har indgået en supportaftale, kan du købe LSM 3.5 fra en SimonsVoss-specialistforhandler.