INFO PAGE
Ny version
LSM 3.4 SP2

Låsesystemstyringssoftwaren er blevet forbedret og udvidet med ny funktionalitet. Den nye version LSM 3.4 SP2 (version 3.4.30322) er nu tilgængelig.

Vil De vide mere om SimonsVoss systemløsninger?
At Partnersøgning

De vigtigste forbedringer på et overblik:

• Support Windows Server 2019
  • Global søgning efter transpondere også via personnummer
  • Åbn låseegenskaberne direkte fra Alert Monitor
  • Deaktiver manuelt batteri advarsler på AX komponenter
  • Daglig tilstedeværelsesrapport

Service Pack 2 indeholder også forbedringer relateret til stabilitet og pålidelighed, især ved programmering og brug af VNHost. Endvidere blev der foretaget justeringer vedrørende GDPR-funktionerne. Yderligere information findes i produktoplysningerne her.